۱- میتوان در سال ۱۴۰۴ به بهانۀ ۹۰سالگی انتخاب نام #کشور #ایران بهصورت رسمی و ۱۸۰۰مین سالگرد درج نام ایران در #نقش_رستم_فارس در زمان #ساسانیان برای اولین مرتبه، در فکر برگزاری یک مراسم بینالمللی برای ارج نهادن به نام و تمدن دیرینۀ کشورمان باشیم؛ احتمالاً همگی قبول داریم که تعداد بسیار اندکی کشور هستند که نامشان چنین قدمتی داشته باشد و از طرفی بر کوه حک شده باشد. این مراسم بزرگداشت #سند_ایران (#قبالۀ_ایران) است.
۲- در جادۀ #پاسارگاد به #شیراز، در سمت راست کوهی دیده میشود که بهنظرم بخشهایی از آن (رجوع به تصویر) برای پرداختن به پیشنهاد زیر مناسب است.
ایده، برگزاری یک #سمپوزیوم_پیکرتراشی #بینالمللی است. با این روش که، از پیکرتراشان بنام ایرانی و خارجی دعوت کنیم که در این مکان و در کنار هم، یک پیکر از یک #ملیت یا #قوم با لباس و پوشاک خودشان بتراشند.
نتیجه این خواهد شد که در این نما، دهها پیکر کنار هم پدیدار خواهند شد که هر یک نمودی از چهره و پوشاک یک ملت (قوم) هستند؛ درست شبیه به پیکرهای تخت جمشید اما با فاصلۀ زمانی ۲۵۰۰ سال.
قابل توجه اینکه، #فراخوان باید بهزودی صورت گیرد تا قبل از #بهار ۱۴۰۴ پیکرها تراشیده شده باشند. آنوقت میتوان همزمان با آمدن فروردین و سالگرد نام ایران، در #ایران_۱۴۰۴ (که در ایدۀ شماره ۱ اشاره شد) از آن رونمایی کرد.
دیگر اینکه، برای بهرهبرداری شایسته، در کنار این رویدادها، حتماً باید قبل، هنگام و بعد از مراسم، حواشی متنوع و جذاب با جزئیات دقیق برنامهریزی کرد. همچنین باید همۀ ملاحظات و جوانب (توسعه پایدار: محیطزیستی، اقتصادی، اجتماعی و…) را بررسی کرد. (این ایده را ده سال پیش هم، در سال ۱۳۹۲ در همین سایت مطرح کرده بودم)
#پینوشت: میدانم که به دلایل مختلف ممکن است این پیشنهادات مورد توجه قرار نگیرند و همچون بسیاری از پیشنهادات دیگر در#نطفه بمیرند. با این حال فکر کردن و ایده دادن، یعنی #خلاق و #زیبا_نگهداشتن_ذهن. بنابراین در کنار اهمیت #اجرای_ایدهها نباید از #لذت_فکر و #اشتراکگذاری آنها صرفنظر کرد.
دیدگاهها
حتی تصور اجرا شدن این ایده ی بینظیر باعث افتخار و سربلندی و غروره💯
……………………………………………………………………………………………………..
جواب: سلام. امیدوارم اجرایی بشه.