دیدگاه‌ها

  1. وبگذر

    “جوانان ناکام” بیشتر به وزن جور در می آید + آن که با اجساد و افکار که جمع است مناسب است.
    ………………………………………………………………………..
    جواب: این برداشت شما از این‌جا ناشی می‌شه که فکر کردید توجه من بر روی “جوان” است. در واقع من با کلمات بازی کردم و تاکیدم بر روی “افکار” بوده. منظورم “افکار جوان” (افکار نو و به ثمر نرسیده) بوده، نه “افکار جوانان”.

  2. منیر

    با سلام و آرزوی توفیق روزافزون،
    در صورتی که صلاح بدانید از وبلاگ جنابعالی جهت معرفی جمعیت امدادی -دانشجویی امام علی که یک ngo فعال است ،جهت معرفی به دوستان و جلب همکاری آنها در فعالیتهای خداپسندانه استفاده نمایم.
    با تشکر فراوان

  3. منیر

    با سلام مجدد،آدرس وب سایت جمعیت امام علی جهت اطلاع دوستان تقدیم می گردد:

    طرح کعبه کریمان با الهام از ولادت مسعود حضرت على (ع) در خانه کعبه، توسط جمعیت دانشجویی-مردمى، مستقل، غیر دولتى و غیر سیاسى امام على (ع) طراحى گردیده است. در تمامى کشورهاى مسیحى کودکان آن سرزمین در میلاد مسیح به انتظار مهرى از سمت خانواده، جورابهایشان را بر روى اجاق خانه‌شان مى‌آویزند تا پدر و مادر (و یا پاپانوئل در شکلى فقیرانه که نمادى از مهر به همه فرزندان جامعه و عدالتى براى همه کودکان است) هدیه‌اى در داخل آن جوراب قرار دهند. این عمل به نوعى نشان از مهر عیسى مسیح به کودکان و توجه دادن جامعه به امر مهم منظر قراردادن کودکان و نسل فردا ساز است…
    متاسفانه در میلاد مسعود امام شیعیان که تا لحظه جان به جان آفرین تسلیم کردن، نگاهش و نگرانى‌اش به کودکان به ویژه یتیمان و محرومان جامعه بوده این نگاه لحاظ نگردیده و بجاى توجه بزرگترها به کوچکترها حتى این روز به نوعى به هدیه گرفتن فرزندان براى پدر تبدیل شده است…. در اینجا لزوم طرحى و پیشنهادى و فرهنگ‌سازى براى توجه به کودکان، آرزوها و خواسته‌هایشان به ویژه کودکان محروم از پدر و مادر دیده مى‌شود…
    پس بر آن شدیم تا به کودکان سرزمینمان بیاموزیم تا از مقواهاى بى‌استفاده در خانه، کعبه‌اى کوچک بسازند و خواسته‌هاى خود را به شکل نامه‌اى در این کعبه قرار دهند و پدران و مادرانشان را قبل از به اعتکاف نشستن، متوجه آرزوها و خواسته‌هاى خود کنند و پیام کودکانه‌شان را به گوش نسل پیشین خود برسانند، تا پدر و مادرانشان در اعتکاف، کعبه‌هاى کودکانه و آرزوهاى پاک و خواسته‌هاى ایشان را منظر خود قرار دهند…

    http://www.kabe-kariman.com

  4. فائقه

    به قول اخوان:

    گو بروید یا نروید
    هر چه در هر جا که خواهد یا نمی‌خواهد،
    باغبان و رهگذاری نیست
    باغ نومیدان،
    چشم در راه بهاری نیست
    … .

  5. Masi

    فسق و فجوری بدتر از اندیشیدن و فکر کردن وجود ندارد. هیچ چیز برای آن هایی که می اندیشند مقدس نیست.هر چیزی را همان می نامند که هست.

    به همین دلیل هست که “افکار” باید ناکام بمانند!!!
    حواس ها باید پرت شود از اندیشیدن !
    …………………………………………………………………………………………….
    جواب: سلام. عالی.

  6. فریده

    سلام سالها پیش در دهه هشتاد خواننده وبلگتون بودم اون روزها عاشق پاریس بودم ودوست داشتم با همراهی شما یک سفر با ایوار برم پاریس که البته هیچ وقت جور نشد و سعادت دیدار شما را نداشتم امروز ناگهانی به یاد شما افتادم حتی اسمتون یادم نبود کلی سرچ کردم تا صفحه تون را پیدا کردم امیدوار بودم از صحنه نرفته باشید که دیدم خوشبختانه هستید و نوشته هاتون که برای ده یازده سال قبل هست هنوز پرمعنا وعمیق هستند مرسی به خاطر اشتراک ایده ها و نوشته هاتون نمیدونم الان چیکار میکنید و ایا هنوز در حوزه گردشگری فعال هستید یا نه ولی امیدوارم دلتون سبز و سرتون سربلند باشه همیشه …
    ………………………………………………………………………………………………………
    جواب: سلام. زنده باشید. بله، هنوز در عرصه گردشگری حضور دارم. سپاس از لطف و توجه شما. سلامتی شما رو آرزومندم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *