امروز ۱۳ جولای، صبحانه را در سوئیس خوردیم، سپس این کشور را به مقصد لوکزامبورگ ترک کردیم. در مسیر، ناهار را در یکی از رستوران های میان راهی فرانسه خوردیم. شب را در لوکزامبورگ می گذرانیم و فردا راهی پاریس می شویم. لوکزامبورگ کشوری است که قبلا آن را ندیده ام.
………………………
حدود ۲ ساعت بعد از رسیدن به هتل (در لوکزامبورگ) مثل همیشه با مسافران در لابی هتل قرار گذاشتم تا با هم به کشف شهر بپردازیم. نقشه ای از پذیرش هتل گرفتم و راهی شدیم.
اطلاعتی در رابطه با کشور لوکزامبورگ: یکی از کوچکترین کشورهای دنیا محسوب می شود و از نظر وسعت در بین ۱۹۴ کشور جهان رتبه ۱۷۵ را دارد. با بلژیک و فرانسه و آلمان همسایه است و امروزه به عنوان مرکزی برای موسسههای مالی و بانک های معتبر دنیا، تبدیل شده است. این کشور تنها بازمانده نظام حکومتی دوکنشینی در جهان است. لوکزامبورگ یکی از ثروتمندترین کشورهای جهان است و بر اساس آمارهای سال ۲۰۰۷ سازمان اطلاعات آمریکا (سیا) بیشترین میزان تولید ناخالص داخلی به ازای هر نفر در جهان را داراست. این کشور یکی از پایهگذاران اتحادیه اروپا، پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) و سازمان ملل متحد است. در این کشور دموکراسی با کمک مجلس پیاده میشود. رئیس حکومت، دوک اعظم است. این سمت موروثی است و از نسلی به نسل بعد منتقل میشود. رئیس دولت نخستوزیر است. قانون اساسی این کشور در سال ۱۸۶۸ تدوین شده است.
قوه قانونگذاری این کشور شامل شورای نمایندگان است که ۶۰ کرسی دارد و نمایندگانش برای دورهای پنج ساله با رای مستقیم مردم انتخاب میشوند. مجلس دیگری نیز در این کشور فعال است که در حقیقت مجلس مشاوران است و ۲۱ عضو آن را دوک اعظم از میان مردم عادی انتخاب میکند. تولید ناخالص داخلی در این کشور ۷۹/۳۸میلیارد دلار است. ۲۰۵ هزار نفر نیروی کار این کشور را تشکیل میدهند که بیش از ۱۲۱ هزار نفر از آنها از آن سوی مرزها از کشورهای آلمان، فرانسه و بلژیک میآیند. نرخ بیکاری در این کشور ۴/۴درصد است. جمعیت این کشور ۴۸۶ هزار نفر با میانگین سنی ۳۹ سال است. امید به زندگی برای زنان ۸۳ و برای مردان ۷۶ سال است. ۸۷ درصد از مردم این کشور مسیحی پیرو کلیسای کاتولیک رم هستند. (سابت همشهری آنلاین)
اطلاعات بیشتر: بهخاطر موقعیت لوکزامبورگ، این کشور باستانی قرنها را در جنگ گذرانده است. خاندان سلطنتی لوکزامبورگ در سال ۹۶۳ میلادی بهوسیله زیگفری تأسیس شد. شارل چهارم در سال ۱۳۵۴ میلادی لوکزامبورگ را به سطح دوک نشین ارتقا داد. این دوک نشین در ۱۴۴۳ با بورگاندی متحد شد.
بعد از ۳۰۰ سال محاصره سخت و نبردهای خونین، دژ لوکزامبورگ بر اساس معاهده اوترخت (۱۷۱۳) به اتریش واگذار، و پس از آن بر اساس صلحنامه کامپو فورمیو به فرانسه ملحق شد. بعد از کنگره وین (۱۸۱۵) لوکزامبورگ بهعنوان ملک شخصی به ویلیام اول، پادشاه هلند، واگذار شد.
لوکزامبورگ در ۱۸۳۹ استقلال یافت و بخش غربی این کشور باستانی به بلژیک داده شد. عهدنامه لندن در ۱۸۶۷ بیطرفی دائمی دوکنشین را اعلام کرد. ارتش آلمان در ۱۹۱۴ و ۱۹۴۰ این بیطرفی را نقض کرد.
اطلاعاتی در رابطه با شهر لوکزامبورگ (پایتخت کشور لوکزامبورگ): جمعیت شهر لوکزامبورگ در سال ۲۰۰۹ میلادی ۹۰ هزار نفر بود که تقریباً سه برابر بیشتر از جمعیت شهر دوم این کشور است. شهر لوکزامبورگ به اضافه مناطق حومهٔ آن یعنی هسپرانگه، ساندوایلر، اشتراسن، والفردانگه ۱۰۳٬۹۷۳ نفر جمعیت دارد.
در روزگار رومیان یک برج و بارو در محل کنونی شهر لوکزامبورگ ساخته شده بود تا پیوندگاه دو جاده رومی را در این محل پاسبانی کند. در سال ۹۶۳ میلادی، زیگفرید یکم آردن که از خویشاوندان نزدیک لوئی دوم، پادشاه فرانسه بود توانست صاحب زمینهای لوکزامبورگ شود. او در این مکان و بر فراز صخره بوک فیلس قصری برای خود ساخت به نام لوسیلینبوروک (قصر کوچک). به مرور زمان مهندسان گوناگون از جمله “وُبان”، دیوارهای دفاعی زیادی در این شهر ساختند که آن را تبدیل به یکی از امن ترین شهرهای اروپا کرد. این باعث شد که شهر لوکرامبورگ لقب جبلالطارق شمال را به خود بگیرد. در پی کنگره لندن که در سال ۱۸۶۷ برگزار شد لوکزامبورگ بیطرف اعلام شد و قرار شد تمامی برح و باروها و دیوارهای دفاعی آن ویران شود. پس از این تخریب تنها ۱۰ درصد از آن سازهها باقی ماند.
در تصویر بخشی از دیوار شهر لوکزامبورگ (پایتخت کشور لوکرامبورگ) را می بینید. این دیوارها در اوایل قرون وسطی توسط “فرانکها” (قومی که نام خود را به کشور فرانسه داده اند) ساخته شدهاست.
یکی از مسیرهای پیاده روی در شهر
در هنگام پیاده روی در شهر، کلیسای نتردام (به معنای بانوی ما) را از بیرون بازدید کردیم.
ساختمان کتابخانه ملی در نزدیکی کلیسای “نتردام”
کلیسای نتردام اولین کلیسای جامعه شهر، محسوب می شود.
از نمای نزدیکتر
در اصلی کلیسا
این میدان به میدان “بانوی طلایی” Golden Lady معروف است و این ستون که بر فرازش بانوی طلایی نصب شده، یادمانی است از کشته شدگان جنگ خای جهانی اول و دوم.
یکی دیگر از میدان های شهر
در شهر قدم زدیم و عکس گرفتیم.
از کوچه پس کوچه ها عبور کردیم.
همان
اگر اشتباه نکنم نام این میدان، میدان تئاتر است.
یکی از ورودی های شهر قدیم لوکزامبورگ
در انتهای تصویر، بخش تجاری شهر با ساختمان های مدرن پیداست. بانکهای معتبر دنیا در آن بخش برای خودشان شعبه ای دارند.
بخش زیبایی از شهر لوکزامبورگ
با رودخانه نه چندان پرآبی (نسبت به بقیه ی شهرهای اروپایی که از آنها دیدار کردیم) که از میانش می گذرد.
بدون شرح
بدون شرح
در میدان اصلی شهر، موسیقی نظامی برپا بود.
مجسمه ی یکی از شاهان. متاسفانه نامش را فراموش کردم و ترسیدم با گفتن یک نام، اطلاعات اشتباه بدهم.
فردای ورودمان به لوکزامبورگ، به همراه راهنمای محلی چند ساعتی را در شهر گشت زدیم. خانواده دوک را در تصویر می بینید که راهنمایمان نشانمان داد.
قصر دوک را در تصویر مشاهده می کنید. دوک و خانواده اش اینجا اقامت نمی کنند، بلکه فقط محلی است برای ملاقات ها و برخی از مراسم رسمی.
یکی از فضاهای شهری در دوران قرون وسطی
پله های قرون وسطایی که از بیرون یک طبقه را به طبقه دیگر مرتبط ساخته.
یکی از دروازه های ورود به شهر قدیم.
دوباره و این مرتبه به همراه راهنمای محلی، از بخش هایی از شهر بازدید کردیم که دیروز هم دیده بودیم.
داخل کلیسای نتردام: این کلیسا از دو بخش قدیم و جدید تشکیل شده.
سقف کلیسای نتردام که به سبک گوتیک است.
طرح یکی از پنجره های کلیسا
روزی که ما لوکزامبورگ را با راهنمای محلی بازدید کردیم همان روزی بود که می خواستیم این شهر را به مقصد پاریس ترک کنیم. ۱۴ جولای، روز ملی فرانسه (روز باستیل) است و به همین مناسبت در میدان “بانوی طلایی” فرانسوی های مقیم لوکزامبورگ جمع شده بودند و مراسمی را برگزار کردند. آنها گل به همراه آورده بودند و به پای ستون تقدیم کردند.
یکی از بازماندگان جنگ جهانی دوم با مدال های فراوانش که در مراسم ۱۴ جولای شرکت کرده بود. بد نیست بدانیم که در سال ۱۷۸۹ و در چنین روزی، زندان باستیل توسط شهروندان خشمگین فرانسوی، تخریب شد. این روز را رنگارنگ ترین تعطیلی فرانسه قلمداد می کنند.
راهنمای محلی برایمان گفت که مجسمه ی “بانوی طلایی” از طرف کشور لوکزامبورگ در نمایشگاه “اکسپو” در شهر شانگهای به نمایش درآمده بود. تا آن موقع چینی ها از لوکزامبورگ اطلاعات زیادی نداشتند. اما بعد از اتمام نمایشگاه بانک های چینی در لوکزامبورگ شعبه دایر کردند.
بخشی از مراسم ۱۴ جولای در لوکرامبورگ
بدون شرح
گل ها تقدیم شد.
آخرین عکس از لوکزامبورگ تقدیم به شما.
دیدگاهها
:))))))))
SALAM,BAH BAH,KHEILI KHOOBE,OMIDVARAM YE DONYA KHOSH BEGZARE BEHETOON.
……………………………………………………………………………………………………………………………..
جواب: سلام. سپاس.
MAN MOSAFERE HAMIN TOURE AGHAYE ARASH HASTAM.VAGHTY DAR TOOLE MASIR AGHAYE ARASH VASAMUN RAZ TABIAT RA MISHKAFE ADAM DELESH MIKHAD GERYE KONE AZ TOSIF VA LAHNE ZIBAEE KE KHODA BEHESH HADIYE DADE.MAN FEKR KONAM KHODE AGHAYE ARASH BOZORGTARIN NEMATIYE KE KHODA VASE MANE NOEE SARE RAHEMUN GHARR DADE.
……………………………………………………………………………………………………………………………..
جواب: سلام. سپاس از شما.
SAATE 5ASR RESIDIM.BADE CHAND ROOZ HAVE GARM VA AFTABI BA SARMAYE SHADID MOVAJEH SHODIM.HAMSAFARIHAMUN AZ AGHAYE ARASH KHASTAND KE LUGZAMBURG RA NESHUNESHUN BEDE AGHAYE ARASH LEBASE GARM BA KHODESHUN NAYVORDE BUD VALI BEKHATERE MOSAFERASH BA ROOYE BAZ VA CHEHREYE HAMISHE MOVAFEGH MA RA BIRUN BORD.
……………………………………………………………………………………………………………………………..
جواب: سلام. سپاس از شما.
سلام تازه با سایت شما أشنا شدم
حتماً بعد إز اشنائی کامل براتون إیمیل میذارم
……………………………………………………………………………………………………………………………..
جواب: سلام. موفق باشید.
رضائ عزیز با تور شماست
امیدوارم بهش خوش بگذره
رضا إز بهترینهای دنیاست
……………………………………………………………………………………………………………………………..
جواب: سلام. بله.
Arash Jan khaste nabashi
……………………………………………………………………………………………………………………………..
جواب: سلام. سپاس.
سلام,
بی صبرانه منتظر گزارشات خیلی خوب وعکس های شگفت انگیزتون هستم.
امیدوارم بهتون خوش بگذره.
……………………………………………………………………………………………………………………………..
جواب: سلام. سپاس.
مرسی استاد از بابت اینهمه انتقال زیبایی که در سفر به ما بخشیدی روحم شاد می شود.دلتنگت می شوم سر میزنم دیوانه وار در انتظار مطالب و تصاویر جدید و گفتار شیوایت محصور همه خوبی هایتم.کار بزرگ در وجود مردان بزرگ است.لیدر بودن و نوشتن و بروز کردن سفر خدایی کار بسی طاقت فرساست هر چه فکر ش را می کنم عقلم قد نمی دهد.مسافران را همراهی کنی برنامه سفر را در زمان مشخص اجرا کنی تنها در زمان استراحت این کار را می شود کرد که هر کسی از زمان استراحتش در این فشار کاری نمی زند.من بودم اسمت را می گذاشتم رستم فقط بگویم تو دیگه کی هستی سرزنده باشی و شاد و پزتوان به امید دیدار
……………………………………………………………………………………………………………………………..
جواب: سلام حسین. سپاس.
راهنمایان گردشگری استان فارس به عملکرد هیات مدیره قبلی رای مثبت دادند
جهت دیدن مطلب کامل خبر مذکور به وبلاگ پایگاه خبری گردشگری راهنمایان شیراز به آدرس :
http://shiraz-guides.blogsky.com
مراجعه کنید
……………………………………………………………………………………………………………………………..
جواب: سلام.
سلام ،سایتتون رو پیگیری می کنم ، خیلی عالیه ، از شما چیزای زیادی یاد گرفتم ، میخواستم از شما تشکر کنم ، امیدوارم روزی بشه با شما همسفر بشم ، شاد باشید و سلامت.
……………………………………………………………………………………………………………………………..
جواب: سلام. سپاس و موفق باشید.
سلام.امیدوارم تا الان حسابی خوش گذشته باشه و سفر بی خطری داشته باشین.هوای آقارضای ماروداشته باشین.چون دلمون واسش خیلی تنگ شده.به امید دیدار مجدد
……………………………………………………………………………………………………………………………..
جواب: سلام. سپاس.
رضا یکی از بهترینهای دنیاست هواشو داشته باشین حسابی
……………………………………………………………………………………………………………………………..
جواب: سلام. چشم.
سلام دلمون خیلی براتون تنگ شده .امیدوارم خوش بگذره هروقت برگشتین حتما یه سری بهمون بزنید.به حضورتون تو محیط عادت کرده بودیم و خوشحال از اینکه کنارمون هستین که یه دفعه …
امیدوارم خیلی زود ببینمتون. راستی لادن داره برمیگرده می خواست ازتون خداحافظی کنه که نشد.
……………………………………………………………………………………………………………………………..
جواب: سلام. به لادن سلام زیاد برسونید. به امید دیدار در روزهای آینده ی نزدیک.
مرسی … مثل همیشه عالی بود… عکسها هم فوق العاده اند
………………………………………………………………………………………………………………………..
جواب: سلام. سپاس.
سلام من خیلی از لوکزامبورگ خوشم نیامد به نظرم همه چیز خیلی لوس و بی مزه بود شبی که من آنجا بودم مسابقه دو مارتن بود نمی دانم بدون آن مسابقه آیا این شهر کوچک روح دارد یا نه کمی بنویس که چطور بود روح داشت یا نه؟
………………………………………………………………………………………………………………………..
جواب: سلام. به نظرم، دیدار از لوکزامبورگ برای دو یا سه روز بد نیست.
سلام, دستتان درد نکند. با این همه مشغله , ما را هم در تجربیات سفرتان شریک میکنید. همت شما در ارسال سریع گزارشات, شوق آدم را برای خواندن به موقع زیادتر میکند. سفر خوش
………………………………………………………………………………………………………………………..
جواب: سلام. سپاس از شما. همچنین توجه خوانندگان باعث هیجان در بنده می شود.
سلام
آرش جان گزارش تصویری خیلی خوبیه. کاش در مورد عکس ها شرح مختصری هم می گذاشتی
سپاس
………………………………………………………………………………………………………
جواب: سلام. عباس عزیز، نوشتم که هنوز این گزارش کامل نیست.
سلام
شماره تماس محبت میکنید؟
۰۹۱۲۶۱۹۲۱۳۰
……………………………………………………………………………………………………………
جواب: سلام. ۰۹۱۲۳۱۴۴۷۹۵
.may i have your contact
۰۹۱۲۶۱۹۲۱۳۰
……………………………………………………………………………………………………………
جواب: سلام. ۰۹۱۲۳۱۴۴۷۹۵
سلام . من چی جوری میتونم به لوکزامبورگ مهاجرت کنم . ایا باید نکته خاصی رو بدونم.
میشه به من اطلاعات بدید.
من لیسانس نرم افزار داارم و در تهران زندگی میکنم .
………………………………………………………………………………………………………………………………
جواب: سلام. متاسفانه بنده هیچ اطلاعاتی در رابطه با مهاجرت ندارم.
تازه معنای حرفتون که میگین، برای نوسده کاری کنیم و همسایگان رو به کشور دعوت کنیم و جشن رو با مفاهیم تازه برگزار کنیم که توجه ها جلب بشه یعنی چی!!
اکسپو و شعبات بانک های چینی و سرازیر شدن توجه و اعتبار و پول به کشوری که تا قبل از آنها اسمش رو هم به سختی شنیدن!
شما دید فوق العاده ایی دارین.
باید درک بشین و حمایت ، واقعا غوغا میشه بپا کرد.
………………………………………………………………………………………………………………….
جواب: سلام. سپاس از لطف شما.