نامه ای از یک پسر 8 ساله

سلام آقای نورآقایی

من یک پسر 8 ساله هستم. ساکن تهران و عاشق مسافرت که خیلی از مکانها را در ایران دیده ام. در جشنواره سفرنامه نگاری امسال هم شرکت کردم. امیدوارم موفق بشم. اما از اینها که بگذریم اگر خدا بخواهد برای 17 تیر تا 15 مرداد عازم آلمان هستم. بلیتم را همین دیروز گرفتم به همین خاطر با اطمینان صحبت می کنم. من اولین بار است که به خارج از کشور سفر می کنم و برای این یک ماه خیلی برنامه ها دارم. اگر خدا کمکم کند و همه چیز طبق برنامه پیش برود می خواهم حسابی در ایالت بایرن آلمان بگردم و مکانهای تاریخی زیادی را ببینم و از یک پارک ملی در جنوب بایرن که در دامنه آلپ قرار دارد بازدید کنم . نمایشگاه اتومبیلهای آ . او. دی  و پورشه را ببینم . از کارخانه آدی داس و پوما بازدید کنم و لباسهای ورزشی را که لازم دارم بخرم . با ماشین شوهرخاله ام به پراگ بروم و جاذبه های آنجا را تماشا کنم.با قطار کل ایالت بایرن را بگردم و در تمام مدت سفر با دوربین کانون شخصی خودم که خیلی هم عکسهای قشنگ می گیرد، عکس بگیرم و در جشنهای محلی نورنبرگ ، شهری که قرار است در آن اقامت داشته باشم، شرکت کنم.

از شما تقاضا دارم که به من اجازه دهید تا دلبر را همراه خودم ببرم. ما باهم و با بچه های آلمان عکس های زیادی می گیریم و دلبر می تواند پیام دوستی با حیوانات را به بچه های آلمان برساند. آن وقت عکس هایمان را هر شب برای شما می فرستیم. امیدوارم اجازه دهید تا دلبر همسفر من باشد.

محمد آرمان یوسفی

دیدگاه‌ها

  1. محمد آرمان یوسفی

    سلام آقای نورآقایی
    از شما سپاسگزارم که این نامه رو در سایتتون قرار دادید. من قبل از سفرم با شما تماس می گیرم. خداکنه که موفق بشم دلبر رو با خودم ببرم واز عهده مسوولیتی که قبول می کنم خوب بربیام.
    ……………………………………………………………………………………………………………………
    جواب: سلام. مشکلی نیست. سپاس از تو مرد بزرگ کوچک.

  2. نیلوفر فریدنی( راهنمای فرانسه زبان)

    سلام
    محمد آرمان جان جقدر زیبا نوشته ای
    نامه ات شور و امید را به قلب تمام آدم بزرگ ها منتقل می کنه
    امیدوارم دلبر بتونه همسفرت بشه و همه خواننده سفرنامه آلمان باشند
    هزار آفرین به تو و به همه بچه های ایران که امیدهای فردای وطنند
    زنده باد به تمام دوستان کارگروه یوز ایرانی
    گوارایتان باد ثمره این همه تلاش شبانه روزی
    پاینده باشید
    ……………………………………………………………………………………………………………………….
    جواب: سلام. سپاس.

  3. احسان بشیرگنجی

    دلبر را به او برسان آرش.
    شک نکن که از پس این کار بر می آید.

    او هنوز وارد دنیای کثیف آدم بزرگها نشده. پس بگذار دلبر هم آلوده دنیای ما آدم بزرگها نشود.
    ……………………………………………………………………………………………………………………….
    جواب: سلام. چشم.

  4. مهدی گلی

    دلبر در آلمان
    منتظر سفرنامت هستیم
    ……………………………………………………………………………………………………………………….
    جواب: سلام. عالی.

  5. چيتبال

    مرسي از محمد آرمان يوسفي
    ممنونم كه به فكر من هستي و قصد داري منو با خودت به آلمان ببري . بخدا سعي ميكنم كه زياد خرج رو دستت نذارم . پول ويزا و بليط و خورد و خوراك هم با خودم .
    عمو آرش جان تو رو خدا اجازه بده من با محمد برم آلمان با عمو پرويز هم صحبت كردم اونهم حرفي نداره .
    ……………………………………………………………………………………………………………………….
    جواب: سلام. اجازه چیتبال ها دست شماست، پرویز جان. حتما دلبر به دست آرمان خواهد رسید.

  6. ناتاناییل

    🙂
    دست دعایم سنجاق سرش…
    …………………………………………………………………………………………………………….
    جواب: سلام. زنده باد.

  7. فرشته

    ای جان!
    خیلی وقته که فکر میکنم میشه به آینده امیدوار بود با آموزش بچه هایی که آدم بزرگای فردای این سرزمینند…

    سلام. “محمد آرمان” شما رو ندیده اندازه محمد و آرمان (برادرزاده های خودم) دوست دارم. کاش بهش بگید حالا که تو جشنواره سفرنگاری شرکت کرده و قراره که یک ماه سفر بره، اگه میتونه یه وبلاگ بسازه و گزارش سفر و عکساشو اونجا به اشتراک بذاره.
    …………………………………………………………………………………………………………….
    جواب: سلام بر فرشته عزیز. حتما کامنت تو رو خودش میخونه و اگر بتونه این کار رو میکنه.

  8. ليلا

    سلام آرمان
    اميدوارم كه موفق باشي.به نظر من أين فكر خوبيه كه عروسك هاي چيتبال رو بچه ها به سفر ببرن. ثابت شده كه حيوونها با بچه ها بهتر ارتباط برقرار مي كنن٠دنياي آينده هم به بچه هاي الان تعلق داره.بايد خودشون بسازنش.
    …………………………………………………………………………………………………………….
    جواب: سلام. موافقم.

  9. hengameh

    سلام ،من خاله‌ی آرمان ام و بی‌ صبرانه منتظر دیدنش در آلمان هستم در ضمن خوشحال میشم که دلبر هم در این سفر همراه آرمان باشه و من بتونم میز بانش باشم
    …………………………………………………………………………………………………………….
    جواب: سلام. امیدوارم به همه خوش بگذره در آلمان.

  10. محمود

    سلام ودرود برتو ای بزرگ مرد کوچک یک بلیط افتخاری از کشتی میرزاکوچکخان تقدیم به شما
    …………………………………………………………………………………………………………….
    جواب: سلام. زنده باد.

  11. ایران

    محمد آرمان زنده باد مرد کوچک
    …………………………………………………………………………………………………………….
    جواب: سلام. زنده باد.

  12. خاطره

    فوق العاده ايي محمد آرمان
    من مطمئنم كه دلبر خانم به دست شما ميرسه و از عهده اين كار بر مياي
    بي صبرانه منتظر سفرنامه شما هستيم.
    …………………………………………………………………………………………………………………….
    جواب: سلام به خاطره عزیز.

  13. محمد آرمان یوسفی

    سلام
    ازهمه شما دوستان عزیزی که به من محبت دارید ممنون هستم. تشویق های شما باعث میشه که من احساس خوشحالی کنم و بتونم بهتر به این موضوع فکر کنم و برنامه ریزی داشته باشم. شاید این کار من باعث بشه که بچه های دیگه هم بیشتر از قبل وارد این ماجراها بشن . به نظر من بچه ها خیلی تواناییها دارن که همیشه ، همونطور باقی می مونه و ازش استفاده نمیشه. متاسفانه ما همیشه همراه بزرگترها هستیم و تماشاچی رفتارهای گنگ و مبهم و بی سرو تهشون. چون هیچ وقت از کارهاشون به ما چیزی نمی گن و هر وقت هم می خواهیم سوال کنیم، می گن که بزرگ شی خودت اینها رو یاد می گیری. اما هرجا مسخره بازی و لوس بازی و برنامه های تفریحی بی سر و ته باشه ما نفر اولیم. اگر بخواهیم راجع به حرفهای بزرگترها اظهار نظر کنیم می گن برات زوده ولی تو یه مهمونی مارو به زور بلند می کنن که اگر پاشی برقصی جایزه داری و… و…! همه حرفهای اساسی مال دوران بزرگیه و این هم دنیایی است که بزرگترها برامون ساختن ! خودتون که می بینید! وقتی بزرگ می شیم دیگه نه هیجانی برای یادگیری هست و نه وقت مناسبی و نه از هوش کودکی چیزی باقی مونده. به نظر شما چه اشکالی داره که یک کودک 5 ساله راجع به یوزپلنگ بدونه؟ یعنی اگر بهش چیزی بگین نمی فهمه؟! نه بابا می فهمه شما حوصله ندارین براش وقت بزارین. (شاید هم بلد نیستین چیزی بهش بگین و می ترسین که دربرابر سوالهای پشت سر هم اون کم بیارین! ) بعد وقتی همین بچه بزرگ میشه و میشه یک جوون 30 ساله. همه جامعه ازش توقع دارن که برای حمایت از یوزپلنگ انگیزه داشته باشه و تلاش کنه. به خدا اگر مدیر کل حفاظت از تمام یوزپلنگهای دنیا هم باشه باز انگیزه نداره چون اون زمانی که باید یاد می گرفت دیگه یک کم گذشته. من خیلی دوست دارم وبلاگی جدا داشتم که حرفهایی رو که دوست دارم و یا یاد می گیرم رو بزنم. اما فکر می کنم یک کم زوده. دیگه اینکه هنوز باید فکر کنم که در وبلاگی که حرفهام رو می زنم اصلا چی بگم. باید یه هدف مشخصی رو دنبال کنم تا به نتیجه درست برسم. بعدش اینکه هنوز تایپ کردن برام راحت نیست. من ایده هام رو معمولا با مادر و پدرم به اشتراک می گذارم وتقریبا تمام ساعتهایی رو که با مامانم هستم ، با هم راجع به چیزهایی که دوست داریم حرف می زنیم و بعد اونها نتیجه گیری های من رو تایپ می کنن. خلا صه که از همه ممنون هستم و از آقای نورآقایی عزیز که به من این فرصت رو دادن. راجع وبلاگ بیشتر فکر می کنم. ولی ترجیح می دم که فعلا مهمون آقای نورآقایی باشم .
    …………………………………………………………………………………………………………………….
    جواب: سلام. زنده باد.

  14. پرستو

    چقدر زیبا نوشته است……….
    چقدر زیبا کار کرده اید….
    واقعا از فهم این بچه و غیرتش و اتفاقهای زیبا بغض کردم
    …………………………………………………………………………………………………………………….
    جواب: سلام. زنده باد شما.

  15. مهرانه

    سلام و خدا قوت به همه دوستان عزیز

    کار خیلی خوبی است. امیدواریم که نتیجه خوب هم بدهد و از این پس وارد ماجراهای جالب و جدیدی با حضور بچه ها باشیم. آرمان رفتی سعی کن بهت خیلی خوش بگذره. جای ما رو هم خالی کن.
    …………………………………………………………………………………………………………………….
    جواب: سلام. موافقم، با ورود بچه ها کارها بهتر جلو میره.

  16. رها

    سلام آقای نورآقایی

    سلام آرمان
    جدی و با حوصله پیش برو و امیدوار باش که موفق می شی. ما پشتت ایستادیم.
    …………………………………………………………………………………………………………………….
    جواب: سلام. زنده باد شما.

  17. نغمه

    سلام
    خیلی خوبه
    بدید ببره دلبرو. خدا رو شکر همیشه پیامد برنامه هاتون خوبه.
    …………………………………………………………………………………………………………………….
    جواب: سلام. سپاس از محبت و توجه شما.

  18. مريم

    سلام-من حس ميكنم اين متن ها رو پدر يا مادر آقاي محمد يوسفي نوشتن…
    اما اگرحقيقتا اين مطالب به قلم خودشون !فوق العادس ميشه بگن چطور ي اين روان نوشتن رو ياد گرفتن؟
    موفق باشي مرد 🙂
    …………………………………………………………………………………………………………………….
    جواب: سلام.

  19. رضا

    به طور حتم خودش نمي تونه اينها رو بنويسه. بيچاره ادعايي هم نداشته.خواسته چيتبال رو بگيره اين جريان پيش اومده. پا يين كامنت هم اومده كه همه اينها با همفكري مادرمه.من حتي تايپ هم بلد نيستم. امان از ما ايراني ها.طاقت نداريم. يه روايت معروف هست كه ميگه:ببين چي مي گه.نبين كي ميگه! اميدوارم هرچي زودتر پدر و مادر اين پسر حرفشون رو پس بگيره و هروقت بچه بيچاره گفت يوزپلنگ دوتا بزنن تو سرش!
    …………………………………………………………………………………………………………………….
    جواب: سلام. ؟؟؟

  20. مريم

    سلام-من مريم هستم هميشه عجولم منو ببخشيد -آقا محمد از شماهم معذرت ميخام من نخوندم كامنت شمارو فكركردم خودت همه مطالبو تايپ كردي و استنتاجات برام فوق العاده بود ديروز به خاطر فشار كار فقط اومدم بهت تبريك بگم كه اينقد جهاني وبزرگ فكر ميكني:)-زير كامنت من ي آقا رضا نامي!كامنت گذاشته برام جاي تعجب!پسر چقد دپرسي…چر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    محمد يوسفي داداش گلم موفق وشادباشي منتظر گزارشات از آلمان هستيم من وجمعي از اهل دل:)
    مرسي آقا آرش عزيز كه صبورانه كامنتها رو هم به اشتراك ميگذاري…
    موفق باشي مرد
    ………………………………………………………………………………………………………………………
    جواب: سلام. ارادتمندم.

  21. شبنم ...

    محمد آرمانِ عزیز ؛
    درود بر تو …
    دستِ خدا به همرات
    از « چیتبال » هم بخوبی مواظبت کن !
    هر چند؛ مطمئنم از عهده اش خوب بر می آیی …
    با خوندانِ نامه ت ؛
    اشکِ شوق بر چشمانم
    جار ی شد …
    منتظرِ خبرهات و عکسات هستیم …
    « یا هو »
    ………………………………………………………………………………………………………………………
    جواب: سلام. زنده باد.

  22. نعیمه

    آخی…. چه خوب …آرش این ایده داره خودش توان ایستادن میگیره ….و از طفولیتش خارج میشه…عالیه
    ………………………………………………………………………………………………………………………
    جواب: سلام. شاید اینطوری بشه. سپاس از تو که حمایت می کنی.

  23. مهدیس

    سلام. چقدر جالب بود، خیلی تحت تاثیر قرار گرفتم، کاش دلبر بتونه در این سفر آرمان رو همراهی کنه … آن ایرانی که آنم آرزوست به عمر من که قد نمی ده … ولی این بچه ها می بیننش … و چه زیبا خواهد بود آنروز که یوزها در دشت ها می خرامند و این مردان فردا خاطره این روزها را زمزمه می کنند …
    ……………………………………………………………………………………………………………………………………….
    جواب: سلام. شاید آینده بهتری برای بچه ها پیش رو باشه.

  24. Masi

    پس دوستیشون از اینجا شروع شد!!

    بزرگ مرد ِ کوچک، پیام بر دوستی با حیوانات از طرف ایران.

    امیدوارم این حرکت در دلش ریشه دار بشه و تاثیراتش رو ببینه در آینده .
    ………………………………………………………………………………………….
    جواب: سلام. سپاس که مطالعه کردید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *