سلام. هر وقت نمينويسم دليل دارد. 1- يا سفر هستم و به اينترنت دسترسي ندارم. 2- يا چيزي براي گفتن وجود ندارد.
اين سايت نوعي رسانهي ارتباطي ميان بنده و كساني است كه در انديشهي اين هستند كه “گر زدست برآيد دست به كاري زنيم كه غصه سرآيد”. با اين حال، بنده را به خاطر اينكه نميتوانم به تمام درخواستها پاسخ دهم، عفو بفرماييد.
دیدگاهها
سلام
آروم آروم نوشته هات را دارم می خوانم.
امیدوارم دلیل(1) درست باشد نه دلیل(2).
بهروز و بهکام باشی
سلام
همين كه هميشه حضورت در اينجا سبز است موجب دلگرمي همه دوستان است.
سلام
اگر در مورد سلیمانیه و اربیل عراق و مکان های دیدنی اون ها چیزی می دونید یا جایی رو می شناسید که چیزی بدونن، ممنون میشم کمکم کنید.
………………………………………………………………………….
جواب: سلام. من اربیل بودم اما نمیدونم چه اطلاعاتی لازم داريد. در این مورد لطفا تماس بگیرید.
سلام. عدد نماد اسطوره رو شروع كردم به خوندن ….
………………………………
جواب: سلام و سپاس از توجه.
آرش جان یک منبعی میخوام در مورد نمادهای علم و کتل مثه اون پرهای طاووس یا مجسمه حیوانهای مختلف روی علم و یا شکل استوانه ی کتل .اگه خودت چیزی میدونی بهم بگو یا کتاب اگر می شناسی. با تشکر و سپاس فراوان از شما دوست نماد و اسطوره شناس .
………………………………………………………
جواب: يه چيزهايي تو ذهنم هست اما بايد مطمئن بشم كه بهت بگم به كدوم كتاب رجوع كني. اما در حال حاضر براي مهدي فتوحي بنويس، اون بيشتر از من در اين مورد خبر داره. با اين حال…، احترام به طاووس رو ميشه از دوران ساساني و بعد در دوران صفوي (در سينيها و نقش و نگارهاي بناها) دنبال كرد. علم و كتل با حضور پارچهها تقريبا شبيه به حضور پارچه بر روي درختان مقدس است. استوانهي كتل را ميتوان به درخت تشبيه كرد. دربارهي علم بايد با راز درخت سرو آشنا باشيم چراكه اين درخت هميشه سبز است و اتفاقا پارچههايي كه بر روي علم بسته ميشوند هم معمولا سبز رنگ هستند. دربارهي حيوانات هم ميشه به تقدس حيوانات در نوشتار آقاي پورداوود رجوع كرد. احترام به علم يك موضوع جالب توجه و البته پيچيده است و ميتوني به نوشته و عكسهاي من در متن “مراسم علمواچيني در روستاي شاه شهيدان” در همين سايت خودم رجوع كني. يك نفر هم در همون نوشته، اطلاعات جالب توجهي رو در يك لينك اعلام كرده كه ميتوني بخوني.
سلام. براي مثلث
در سلسله كتابهايي كه جابر عناصري درباره فرهنگ عامه عزاداري و شبيه خواني در ايران نوشته بايد يك چيزهايي پيدا كني.
سلام
از کمکتون خیلی ممنونم. حتما با ایشون تماس می گیرم. و احتمالا با شما هم.
حکیم مهمترین قوانین که برای حسن صباح در قعله الموت وجود داشته چه بوده؟
……………………………………………………….
جواب: سلام. نميدونم.
آرش عزیز ممنون از راهنماییت و از شما “ا گ ” هم متشکرم .
استاد جان، جسارتا مطلب “از آزادی تا آب ” رو هم در اینجا بنویسید.
خیلی خیلی دوستش داشتم .
چون حرف برای گفتن داشت، زیاد.
………………………………………………………………………………….
جواب: سلام. مینویسمش به زودی در همین سایت.