دوری

همه از دهکده جهانی حرف می‌زنند. قرار است روزی بیاید که همه چیز نزدیک و در دسترس باشد. من با این موضوع خیلی هم موافق نیستم.

اگر همه چیز نزدیک باشد، مفهوم «دوری» از بین خواهد رفت. یک احساس بشری منهدم می‌شود. یک سبک زندگی فراموش می‌شود. شعر و ادبیات دچار نقصان خواهد شد…

دیدگاه‌ها

  1. عسل

    چه موافق باشیم و چه مخالف این اتفاق افتاده.
    چندی پیش خاطرات Michael Dell را ترجمه می کردم.
    دل می گوید جهانی شدن سه نقطه عطف دارد. اولین Globalisation در سال ۱۴۹۲ اتفاق افتاده است و دنیا را از بزرگ به متوسط تبدیل کرده. پس از آن در دومین Globalisation که با معرفی شرکت های چند ملیتی به اوج خود می رسد دنیا از متوسط به کوچک تبدیل شده است و درسال ۲۰۰۰ سومین Globalisation روی داده که دنیای کوچک را به یک ذره تبدیل کرده.

  2. فرهاد

    من به شدت با این دهکده موافقم. بعد از اینترنت که متحول کننده ترین فن آوری بود و خیلی به توسعه ی این مفهوم دهکده ی جهانی کمک کرد، مفهوم “RFID” فن آوری متحول کننده ی بعدی است، فن آوری که منجر به “Internet of Things” خواهد شد؛ من بی صبرانه دوست دارم چنین رویایی رو تا یکی دو دهه بعد ببینم.

    نگرانی تو هم تا حدودی قابل تامله که باید این آسیب پذیری های عاطفی بشر بررسی بشه. اما من خیلی نگران نیستم. بشر برای مفهوم “دوری” مصداق های جدیدی پیدا خواهد کرد. مثلا من دوست دارم گلی رو که در سیاره ای با فاصله ی چند سال نوری از ماست، ببینم.

  3. زینی زاده

    نگران مسئله دلتنگی نباش هرچه به جهانی شدن نزدیک تر بشیم ازهمدیگه دورتر خواهیم شد. به جای اینکه واسه دیدن هم وقت بذاریم به هم ایمیل میدیم،اس ام اس میدیم،یادمون رفته وقت بذاریم واسه دیدن هم.پس غمگین نباش،پیش به سوی تکنولوژیییییییییییییییییییییییییییییییی

  4. سیما سلمان‌زاده

    موافقم
    کاملا
    ………………………………………………………………………………………………………..
    جواب: سلام.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *